Mies muisti ostaneensa jouluna lottokupongin – voitti miljoonien jättipotin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lottokupongit saattavat jäädä toisinaan pyörimään taskun pohjalle. Juuri näin kävi Yhdysvaltojen Oregonissa asuvalle miehelle, joka tuli onneksi löytäneensä kupongin hyvissä ajoin. Se teki hänestä rikkaan.

Wilbur Brown osti yhteensä 13 viikon Megabucks-lottokupongin jouluaattona Moose Lodge -myymälästä. Hän tarkisti lottorivit parina ensimmäisenä viikkona, mutta unohti lopulta asian. Helmikuussa Brown muisti kupongin ja tarkistutti sen kaupassa.

Brownin ja hänen ystäviensä yllätykseksi kävi ilmi, että hän oli voittanut 8,9 miljoonan dollarin eli noin 8 miljoonan euron jättipotin. Hät päätti Oregon Lottery -sivuston mukaan vastaanottaa voiton 200 000 dollarin vuosittaisissa erissä. Myös Moose Lodge saa 89 000 dollarin bonuspalkkion voittokupongin myymisestä.