Josie Canseco niukassa topissa – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Tällä kertaa mallikaunotar nähdään poseeraamassa rannalla hyvin tiukassa valkoisessa topissa, joka oli erittäin lähellä paljastaa liikaa intiimejä yksityiskohtia. Tällä kertaa siltä kuitenkin säästyttiin.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.