Koira toimitettiin eläinsuojaan uskomattomasta syystä – omistajat epäilivät homoseksuaaliksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fezco-niminen koira etsii parhaillaan uutta kotia Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa. Eläin päätyi Albermarlessa sijaitsevaa Stanly County Animal Protective Services -eläinsuojaan hämmentävästä syystä.

Fezcon alkuperäiset omistajat halusivat eroon koirasta, sillä he epäilivät lemmikin olevan homo. He olivat nähneet Fezcon nylkyttävän toista uroskoiraa. Alkuperäisille omistajien lemmikiksi kelpasi kaiketi vain heterouden tunnusmerkit täyttävät koira.

Lemmikille parhaillaan uutta kotia etsivät eläinsuoja kuvailee Fezcoa noin viisivuotiaaksi sekarotuiseksi koiraksi, joka pitää ihmisistä ja muista eläimistä. Huffpost-lehden mukaan Yhdysvaltalainen eläinoikeusjärjestö ASPCA kuvailee nylkyttämistä yleiseksi käytökseksi koirilla. Nylkytyksen kohteena saattavat olla toisten koirien lisäksi niin ihmiset, muut eläimet ja erilaiset esineet, kuten lelut.