Lentävä Tesla kohahduttaa videolla – kuljettajaksi epäillään TikTok-tähteä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Los Angelesin poliisi on saanut Yhdysvalloissa tutkittavakseen lentävän Teslan arvoituksen. Viraalina levinneellä videolla Tesla-S-BLM -automalli kiitää jyrkän mäen päältä lyhyeen ilmalentoon ja törmää lopulta kahteen parkkeerattuun autoon.

Poliisi tarjosi NBC-uutissivuston mukaan 1 000 dollarin palkkiota vihjeestä, joka johdattaisi heidät vaarallisen stuntin tekijän jäljille. Poliisi kertoo saaneensa sittemmin kymmeniä vihjeitä, joiden mukaan kuljettaja oli Durte Dom -nimellä tunnettu somevaikuttaja Dominykas Zeglaitis.

Zeglaitis jakoi videoita tapahtuneesta TikTok-tililleen, minkä lisäksi hän kertoi profiilissaan olleensa teon taustalla. 2,7 miljoonan TikTok-käyttäjän seuraama Zeglaitis hehkutti romuttaneensa uuden teslansa ja kertoi toisella jopa ajaneensa päihtyneenä. Video on sittemmin poistettu palvelusta.

Zeglaitiksen on toisaalta epäilty myös sepittäneen osallisuutensa tekoon saadakseen huomiota. Tesla osui kahden parkkeeratun auton lisäksi roska-astioihin. Auto hylättiin tapahtumapaikalle teon jälkeen.