Cristal Snow ja Niko Saarinen Yhdysvaltojen Onnenpyörään: ”Ei aprillipila”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cristal Snow ja Niko Saarinen juontavat Onnenpyörä VIP -ohjelmaa, jossa kilpailemassa nähdään tunnettuja suomalaistähtiä. Pian suositun kisailuohjelman juontajat nähdään vuorostaan kilpailemassa Onnenpyörässä, vieläpä sen yhdysvaltalaisessa versiossa.

– Cristal valloittaa Amerikan! (Ei aprillipila!) Maanantaina tapahtuu jotain aika älytöntä. Joka päivä, viikon ajan, minä ja Niko Saarinen vieraillaan Amerikan Wheel of Fortune ohjelmassa. whattt?? Joka päivä, koko viikon jenkki tvs:ssä?!?, Cristal Snow hehkutti Instagramissa.

Cristal Snow kuvailee Yhdysvaltojen televisioon pääsemistä unelmien täyttymykseksi. Tähden mukaan hän lähti nuorena opiskelemaa New Yorkiin haaveillen urasta Yhdysvalloissa mutta palasi myöhemmin Suomeen hieman häntä koipien välissä. Lopulta tähti kuitenkin päätyi unelma-alalle Suomessa ja pääsi vihdoinkin amerikkalaiseen televisioon.

– Jotenkin aika älytöntä. Toivottavasti kauan kadonneet koulukaverit avais telkkarin jossain kohtaa ja olis ’is that Tapio-ca? Is that pudding boy?!?’ Yep, they called me Tapio-ca in college, juontaja kirjoitti.

 

https://www.instagram.com/p/CbzGGrJtnp8/