Emily Ratajkowski alastomana somessa – sensuuri ei peittänyt juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Emily Ratajkowski esiintyi vuonna 2013 ilmestyneellä Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla, ja taannoin hän paljasti oman näkemyksensä kulissien takaisista tapahtumista My Body -nimisessä kirjassaan.

Nyt supermalli nähdään sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen rohkeassa alastonkuvassa, jossa hänen rintansa on peitetty vain hyvin pienellä mustalla viivalla. Aika näyttää riittääkö sensuuri Instagramille, jotta kuvasarjaa ei poisteta alastomuuden vuoksi somepalvelusta.

Emily Ratajkowski väitti kirjassaan, että Robin Thicke olisi humalapäissään ahdistellut häntä seksuaalisesti musiikkivideon kuvauksissa. Äskettäin Emily poseerasi sosiaalisessa mediassa alastomana useissa kuvissa, joissa hän esitteli raskausvatsaansa.