Esko Eerikäisen tatuointi mykistää – taidehistoriaa selässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä julkisuuteen noussut 48-vuotias Esko Eerikäinen tunnetaan nykyään radio- ja televisiojuontajana. Taannoin kerrottiin, että Eerikäinen nähdään jatkossa myös Salatut elämät -televisiosarjassa Petri-nimisenä roolihahmona.

Nyt Esko on esitellyt sosiaalisessa mediassa oikeaan yläselkään ottamansa tatuoinnin, jossa nähdään poikkeuksellisen upeasti toteutettu versio Akseli Gallen-Kallelan vuonna 1897 maalaamasta Lemminkäisen äiti -teoksesta. Kalevalaan perustuva teos kuvaa tilannetta, jossa Lemminkäisen äiti yrittää herättää poikaansa eloon tämän kuoltua yritettyään surmasta Tuonelan mustan joen joutsenen. Tatuointi ei ole Eerikäisen mukaan vielä valmis.

Esko Eerikäinen on toiminut muun muassa The Voice ja Radio Nova -radiokanavien juontajana. Vaikka Salatut elämät -rooli on hänen ensimmäisensä draamasarjassa, on Eerikäinen ollut vuosien varrella tuttu näky myös televisiossa.