Karannut nuori sonni löydettiin tuhoamasta postilaatikkoa – poliisi ikuisti koomisen tilanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teini-ikä voi ilmetä ongelmakäytöksenä ja ylilyönteinä myös eläinmaailmassa. Taannoin Yhdysvaltojen New Jerseyssä hämmästeltiin vandalismin tielle päätynyttä nuorta sonnia.

Staffordissa sijaitsevalta maatilalta oli auki jääneen portin vuoksi karannut joukko eläimiä. Karkureiden joukossa oli NJ.com-uutissivuston mukaan kaksi sikaa, vuohi ja noin vuoden ikäinen Baby Cow -niminen sonni. Poliisi onnistui paikantamaan viimeksi mainitun paikalliselta asuinalueelta.

Baby Cow oli poliisin saapuessa paikalle haastamassa riitaa läheisen kodin postilaatikolle. Poliisin kuvaamalla videolla eläin onnistuu kaatamaan laatikon kokonaan maahan. Sekä nuori sonni että muut karkulaiset saatiin lopulta kiinni ja palautettiin maatilalle.