Sara Sampaio esitteli rantakuntonsa Meksikossa – vähempikin kääntää katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä. Tähti on kerta toisensa jälkeen näytöslavoilla sekä mainoskuvissa todistanutkin oman suosionsa syyn.

Nyt Sara on suunnannut lomailemaan aurinkoisissa tunnelmissa Meksikon Cabo San Lucasiin, jossa monet julkkiskaunottaret nykyisin viihtyvät. Lomansa kunniaksi Sara julkaisi upean kuvasarjan, jossa hän esittelee vartaloaan piirteästi vaaleanpunaisissa biksuissa.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 26-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.