Beverly Hillsin silikoniprinsessa Dubaissa – rahaa paloi 70 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin prinsessaksi itseään kutsuva teini-ikäinen Tamara teki taannoin katoamistempun julkisuudesta. Hän paljasti hiljattain, että lähti Dubaihin muutamaksi viikoksi, mutta jäikin sinne jumiin useamman kuukauden ajaksi. Nyt hän kertoo käyttäneensä yhteensä 70.000 dollaria Dubaissa ollessaan.

Hän on esitellyt luottokorttilaskujaan Instagramin tarinoissa. Naisella näyttää kuluneen erityisesti rahaa majoitukseen ja yöt ovat olleet kaikkea 200 dollarista useaan tuhanteen. Vieläkään ei ole tiedossa tarkkaa syytä sille, miksi hän on ollut estynyt matkustamaan takaisin kotiinsa Yhdysvaltoihin. Hän on kuitenkin kertonut olleensa kuukausien Dubain matkasta traumatisoitunut.

Varakkaan isänsä rahojen turvin kauneusleikkauksissa käynyt ja sittemmin runsaasti seuraajia saanut Tamara on luonut uraa ensin vaikuttajana sosiaalisessa mediassa ja sittemmin aikuisviihdettä tekemällä. Hän on julkaissut harvakseltaan videoita Los Angelesista, West Hollywoodista.