Disney Worldissa lomaillut perhe yllättyi – lisko matkusti salaa laukussa Atlantin yli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Walt Disney Worldissa lomaillut perheen mukaan päätyi vahingossa erikoinen tuliainen. Heidän mukanaan matkusti Atlantin yli Iso-Britanniaan kaksi floridalaista liskoa.

Perhe löysi salamatkustajat saavuttuaan kotiinsa ja alettuaan purkaa matkatavaroita. Yhden matkalaulun sisältä paljastui yksi vihreä ja yksi ruskea anolisliskoa. Perheen eläinlääkärinä työskentelevä isä Mark Goodlad onnistui nappaamaan tisen liskoista heti, mutta toinen livahti karkuun.

Karkuun lähtenyt matelija onnistuttiin lopulta nappaamaan perheen keittiöstä. Goodladin perheeseen hälytettiin eläinten hyvinvoinnista vastaavan RSPCA-järjestön työntekijä Dave Holgate.

– Olemme kiitollisia Markille ja hänen perheelleen siitä, että he pitivät liskot turvassa saapumiseemme asti. Liskot olivat onnekkaita selvittyään niin piktästä matkasta ja siitä, että ne valitsivat eläinlääkärille kuuluneen laukun, Holgate kertoi UPI-uutissivuston mukaan.