Povipommi Elisa nauttii kevätauringosta – takapuoli vilahteli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äskettäin italialaisen mallin, Elisa Apollonia Malavasin, joka on yksi Instagramin mielenkiintoisimmista hahmoista. Naisen todella hoikkaa vartaloa koristaa mahtipontinen povi. Luksuselämästä nauttiva nainen on ottanut italialaisen kevätauringon vastaan lyhyessä rimpsumekossa.

Elisalla on yli puoli miljoonaa seuraajaa, eikä kuvia katsoessa herää kysymyksiä miksi on näin. Tuoreessa otoksessa hameen helma jää niin ylös, että se ei peitä kunnolla naisen pakaroita. Pitkät sääret korostuvat piikkikoroissa.

Valokuvauspaikkana toiminut Desenzano del Garda on kaupunki ja kunta Brescian maakunnassa Lombardiassa, Italiassa. Vaikka alue sijaitsee Pohjois-Italiassa, päästään siellä huhtikuussa jo yli 15 lämpöasteen. Kauneuslekkauksilla ulkonäköään reilusti muokannut nainen on eräänlainen megasensaatio kotimaassaan. Nyt hän on saavuttanut yhä enemmän faneja myös muualta maailmalta.