Jim Carrey aikoo lopettaa uransa: ”Olen melko tosissani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Jim Carrey on tehnyt Hollywoodissa pitkän ja menestyksekkään uran. Nyt 60-vuotias tähti on kuitenkin paljastanut suunnittelevansa eläkepäiville vetäytymistä. Carreyn mukaan pahisrooli tuoreessa Sonic the Movie 2 -elokuvassa voi jäädä hänen viimeisekseen.

– Olen lopettamassa urani. Todennäköisesti. Olen melko tosissani, Jim Carrey paljasti Aceess Hollywoodin haastattelussa.

– Saatan jatkaa uraani, jos enkelit toimittavat minulle jonkin sortin kultaisella musteella kirjoitetun käsikirjoituksen, joka vaikuttaa todella tärkeältä ihmisten nähtäväksi. Aion kuitenkin jäädä lomalle, Carrey jatkoi.

Carreyn mukaan hän nauttii nykyään hiljaisesta elämästä, hengellisyydestä ja maalaamisesta. Sonic-elokuvien ohella tähti on nähty viime vuosina valkokankaalla melko harvakseltaan verrattuna esimerkiksi hänen 1990-luvun kiireisiin vuosiinsa. Carreyn taannoisiin töihin mahtuu kuitenkin esimerkiksi kiitetty Kidding-sarja.