Piritta Hagman kommentoi törkyviestejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä tirskuu vielä viisikymppisenä puhuttaessa ihmisten genitaalialueista tai ihmisen seksuaalisuudesta. Viime aikoina seksuaaliterveydestä päivityksiä tehnyt Piritta Hagman harmittelee, että hänen sosiaalisen median palvelut täyttyvät törkyviesteistä aina, kun nainen on kirjoittanut naisten orgasmeista tai sukupuolielimistä.

– Jokaiseen seksiin, orgasmiin ja pimppiin liittyvän päivityksen kommenteista löytyy aina loistavia esimerkkejä siitä miksi kyseinen päivitys on alunperin tehty, Hagman napauttaa.

– Lisäksi osa ajattelee, että on täysin ok kysyä minulta minun omia henkilökohtaisia seksikokemuksiani tai kenen kanssa olen harrastanut seksiä… koska tein orgasmiaiheisen päivityksen, hän jatkaa Instagramin päivityksessään.

Hän kertomansa mukaan miettii, miksi osa miehistä ei ymmärrä missä menee sopivan käytöksen ja seksuaalisen häirinnän raja. Hän painottaa, ettäaAmmatilliset päivitykset eivät ole kutsu lähettää pyytämättä kuvia, kuvailla seksikokemuksia tai kysellä henkilökohtaisia aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Discovery+ -kanavalla esitetyssä Iholla-sarjassa esiintyvä Piritta Hagman työskentelee nykyään ravinto-ohjaajana ja fysioterapeuttina keskittyen etenkin naisten terveyteen.