Tulikuuma lomakuva! Amanda Harkimo rannalla Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunette on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Suomessa Amanda on nähty viime aikoina melko usein upeissa kuvissa, mutta nyt vuorossa ovat lomakuvat Thaimaasta.

Lyhyen lomareissun venyttyä kuukausien oleskeluksi Amanda on nauttinut toden teolla Thaimaan auringosta. Tällä kertaa hänet nähdään makoilemassa suomalaisille tutun Koh Samuin rannalla tyylikkäässä lomakuvassa. Vähemmästäkin lomakuume lähtee nousemaan.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.