Henna Kalinainen kamppailee terveysongelmien kanssa: ”Se vähentää ruokahalua”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen realityjulkkis Henna Kalinainen ja hänen Jarkko-rakkaansa saivat ensimmäisen lapsensa viime vuonna. Henna tuli raskaaksi nopeasti elämäntapamuutoksensa jälkeen. Hän saavutti Olet mitä syöt -ohjelman avulla uudenlaisen ja terveellisemmän elämän.

Nyt Henna Kalinainen paljastaa, että terveys on ollut huonolla tolalla vuoden ajan. Nainen kertoo lihonneensa yli 20 kiloa ja hänen olonsa on aina väsynyt ja saamaton. Avuksi on otettu sekä rautainfuusio että suolistohormoneja normalisoiva valmiste.

– Se vähentää ruokahalua, hidastaa mahalaukun tyhjenemistä ja lisää insuliinin vapautumista, vähentää maksan glukoosin tuotantoa ja tasaa verensokeria pitkäkestoisesti. Vaikuttaa alentavasti myös verenpaineeseen, Kalinainen kertoo Metropolin blogissaan.

Hän haluaisi laihtua yhteensä 50 kiloa, mutta aika näyttää. Naiselle ei ole tärkeintä ulkonäkö vaan hyvinvointi ja terveys. Ennen kaikkea hän haluaisi olla virkeä.