Paljastiko Kendall Jennerin asu liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien sisarusten nuorempaa puoliskoa edustava Kendall Jenner on luonut uraa mallina ja somevaikuttajana. Nyt Kendall on julkaissut sosiaalisessa mediassa alastonkuvansa, josta nousi heti kohu, koska siinä poven sumennus ei riittänyt peittämään intiimejä ruumiinosia. Lisäksi hänen epäiltiin ottaneen silikonia rintoihinsa.

Nyt Kendall nähdään tyylikkässä kesämekossa, jonka valkoinen yläosa paljasti mahdollisesti hieman odotettua enemmän. Fanit ovat mielissään kuvasarjasta, mutta kovin moni tuskin kehtaisi pukeutua tällaiseen asuun ainakaan ilman rintaliivejä tai toppia asun alla.

Kendall Jenner kuvattiin taannoin myös alastomana, kun hän poseerasi luksusluokan kuvakirjaa varten. Otokset levisivät nopeasti verkkoon, mutta sosiaalisessa mediassa niitä ei kuitenkaan julkaisu sensuroimattomana. Aika näyttää poistetaanko tuorein päivitys.