Trainspottingin ohjaajan Sex Pistols -sarjan traileri julkaistiin – ensi-iltaan keväällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Punkin tunnetuimpiin nimiin lukeutuvan Sex Pistols -yhtyeen tarina kääntyy minisarjan muotoon. Pistol-nimisen sarjan kaikki jaksot on ohjannut muun muassa Trainspotting, Slummien miljonääri ja 28 päivää myöhemmin -elokuvista tunnettu Oscar-voittaja Danny Boyle.

Pistol kertoo Sex Pistolsin noususta rockin pahamaineisimpien yhtyeiden joukkoon kitaristi Steve Jonesin näkökulmasta. Minisarja perustuu Jonesin kirjaan Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol. Esimakua tänä vuonna ilmestyvästä sarjasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.

Pistolsin rooleissa nähdään muun muassa Toby Wallace, Jacob Slater, Anson Boon, Christian Lees, Westworld-sarjasta tunnettu Talulah Riley ja Game of Thrones -tähti Maisie Williams. FX-kanavan tuottama sarja nähdään Yhdysvalloissa Hulu-palvelussa 31. toukokuuta. Suomessa sarja julkaistaan Disney Plus -pavelussa, mutta tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.