Michael Monroe teki lastenkirjan – perustuu omaan lapsuuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Michael Monroe tekee tänä vuonna uuden aluevaltauksen. Muun muassa Hanoi Rocksista tunnettu muusikko on työstänyt Makke ja Nupu -nimistä lastenkirjaa, joka julkaistaan syyskuussa Like Kustannuksen toimesta.

Kirja kertoo Makkesta, jonka tärkein lelu on öidiltä saatu Nupu-nalle. Nupun voimat piilevät pupun valkopilkullisissa korvissa, joiden avulla se pystyy suojautumaan vaaroilta. Nupu kykenee suojelemaan myös muita, mikä käy ilmi Makken ollessa vaarassa jäädä auton alle.

Makken ja Nupun tarina perustuu Michael Monroen omaan lapsuuteen. Kirjan on kuvittanut Ilona Partanen.

Michael Monroe on tänä kiireinen myös perinteisemmissä merkeissä, sillä hän kiertää huhtikuun aikana Suomen keikkalavoja ja julkaisee kesäkuussa uuden I Live too Fast To Die Young -albumin. Hänet nähdään myös keväällä The Voice of Finland: Senior -ohjelman tähtivalmentajana.