Ville Valo julkaisee uutta musiikkia – uusi single ulos perjantaina 8. huhtikuuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HIMin laulajana kuuluisuuteen noussut Ville Valo on yhtyeen lopettamisen jälkeen siirtynyt soolouralle. Vuonna 2020 tähti julkaisi VV-artistinimellä internetissä EP-levyn Gothica Fennica vol. 1.

Nyt Ville Valo on tarjonnut faneilleen etukäteisen pääsiäisyllätyksen. Muusikko julkaisee perjantaina 8. huhtikuuta uuden Loveletting-singlen. Lyhyttä esimakua kappaleesta tarjottiin jo keskiviikkona, jolloin Valon somekanavissa julkaistiin Hertagram-logolla varustettu teaser-video.

HIM-yhtye saavutti 1990-luvun lopulta lähtien suurta kansainvälisestä kiinnostusta, minkä myötä myös Ville Valo nousi yhdeksi maamme suurimmista rocktähdistä. Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2017 jäähyväiskiertueen jälkeen. HIMin ja soolouransa lisäksi Valo on laulanut muun muassa Ville Valo & Agents -kokoonpanossa.