Alma Hätönen aloittaa yliluonnollisista ilmiöistä kertovan podcastin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Big Brother Suomen ja Paratiisihotelli Suomen juontajana tunnettu Alma Hätönen aloittaa oman podcastin. Tulevan podcastin teemana ovat yliluonnolliset ilmiöt, joista hän kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa itse kiinnostunut.

– Olen elämäni aikana kokenut monen monta selittämätöntä asiaa enneunista wanhoihin kunnon kummituksiin. Olen kohdannut paljon ihmisiä, jotka ovat kokeneet yhtä eriskummallisia asioita kuin minäkin. Olen huomannut, että näistä asioista puhuessa yllättävän monella meistä on jokin merkittävä kokemus, Hätönen kertoo Instagramissa.

Juontajan mukaan Podme-palvelussa julkaistavassa podcastissa esiin pääsevät suomalaisten omat yliluonnolliset ja kummalliset tarinat. Hätönen onkin pyytänyt kuulijoita lähettämään hänelle omia kokemuksiaan, joita hän lupaa kohdella kunnioituksella. Tarinat voidaan jakaa nimettöminä, jos ihmiset niin tahtovat.

– Olen eilisen jälkeen saanut viestejä jo todella paljon, kiitos jokaiselle tarinan lähettäneelle. Osa niistä puistattaa ja nostaa karvat pystyyn ja osa on yllättänyt liikuttavuudellaan, Hätönen kuvailee.