Hurja video: Mies kuvasi sisältä kun tornado tuhosi talon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen eteläosia ovat tällä viikolla koetelleet rajut myrskyt. Myrskyn synnyttämät voimakkaat tornadot ovat kyväneet tuhoa erityisesti Etelä-Carolinan ja Georgian osavaltioissa.

Myrskyjen seurauksena sosiaalisessa mediassa levisi niiden tuhoja paljastavia videoita ja kuvia. Yhdessä viraalina levinneessä videossa myrsky tuhoaa melko perusteellisesti rakennuksen Georgian Ellabellissä. Tornado repi irti golfkentällä sijaitsevan rakennuksen katon kuvaajan ollessa sen parvekkeella.

Newsweek-lehden mukaan tornadoista tehtiin tiistaina jopa 33 raporttia. Rajumyrsky kylvi tuhoa tornadojen lisäksi myös ukkosen ja äkkitulvien muodossa. Hirmumyrskyt ovat viime viikkoina aiheuttaneet vaaratilanteita myös muissa Yhdysvaltojen eteläisissä osavaltioissa.