Kourtney Kardashian ja Travis Barker – yllätysvierailu hääkappelissa Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa on huhuttu alkuviikosta, että realityjulkkis Kourtney Kardashian oli mennyt naimisiin kihlattunsa, rumpali Travis Barkerin kanssa yksityisessä seremoniassa Las Vegasissa pian sunnuntain Grammy-gaalan jälkeen. Asiaa on nyt selvitelty.

Page Sixin mukaan pari kävi Las Vegasissa hääkappelissa ainoastaan huvin vuoksi, mutta he eivät ole laillisesti naimisissa. Las Vegasissa ei ole vihitty sunnuntaina yhtäkään paria, joiden nimet olisivat Kourtney Kardashian ja Travis Barker. Travisin ja Kourtneyn avioliittolupaa ei toisin sanoen Las Vegasin avioliittorekisterijärjestelmässä, joten kappelivierailu on ollut vain hauskaa hassuttelua.

Pariskunta meni viime vuonna kihloihin ja he ovat suunnitelleet hääjuhlia siitä lähtien. Pariskunta on umpirakastunut, mikä näkyy myös Kardashianien uudessa realitysarjassa. Heidän on kerrottu haaveilevan myös perheenlisäyksestä.