Candy Charms on epäluonnollinen näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms nauttii ampiaisvyötärönsä esittelemisestä sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa.

Tällä kertaa Candy on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hänen luonttoman valtavat rintansa varastavat kaiken huomion. Se on varmasti myös kuvan rajauksen tarkoitus, sillä kohukaunotar tunnetaan nimenomaan jättimäisistä silikonirinnoistaan.

Lontoossa asuva Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.