Koira rakastaa karaokea – laulaa viraalivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimistä voi toisinaan paljastua yllättäviä musiikaalisia piirteitä. Tämän sai huomata Cali Gorsuch -niminen nuori nainen, jonka koira Leo vaikuttaa rakastavan karaokea vähintäänkin yhtä paljon kuin hän itse.

Cali on TikTokissa jakamallaan videolla aikeissa laulaa karaokea, kun hänen cavachon-rotuinen koiransa päättää varastaa huomion itselleen. Leo nimittäin alkaa laulamaan musiikin päälle koiramaiseen tyyliinsä jo ennen kuin Cali ehtii hädin tuskin avaamaan suutaan.

Kuten kuka tahansa innokas kotilaulaja, harrastaa Leo laulamista muissakin tilanteissa kuin karaoken äärellä. Calin sosiaalisessa mediassa jakamilla videoilla koira innostuu laulamaan kuullessaan lähes mitä tahansa musiikkia. Calin mukaan Leon suosikkikappale on Adelen Easy On Me.

 

@caligorsuch

Just trying to sing a lil karaoke Leo took over

♬ original sound – Cali Gorsuch

@caligorsuch

#leo #fyp #adele #easyonmeadele #easyonmecover go easy on Leo, his favorite song of all time!

♬ original sound – Cali Gorsuch

@caligorsuch

Leo loves Joelene 🎤🎶 #tiktok #fyp #dollyparton #dogtok #dogsofttiktok

♬ original sound – Cali Gorsuch