Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz naimisiin – häät maksoivat miljoonia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn on purjehtinut avioliiton satamaan. 23-vuotias tähti meni viikonloppuna naimisiin 27-vuotiaan yhdysvaltalaisen näyttelijä Nicola Peltzin kanssa.

Pariskunnan hääjuhlat järjestettiin lauantaina Peltzin suvun merenrannalla sijaitsevalla tilalla Floridan Palm Beachilla. Paikalla oli satoja vieraita, joiden joukossa oli Beckhamin ja Peltzin perheiden lisäksi muun muassa Gordon Ramsay, tennistähti Serena Williams, huippumalli Gigi Hadid sekä spaissaritähdet Melanie Brown ja Melanie Chisholm.

Nicola Peltz nähtiin tilaisuudessa Valentinon suunnittelema valkoinen häämekko. Muun muassa Transformers-elokuvissa nähdyn tähden isä on miljardööriliikemies Nelson Peltz ja äiti puolestaan mallina tunnettu Claudia Heffner.

Peltz ja Beckham menivät kihloihin heinäkuussa 2020. Ylellisten häiden hinnaksi tuli The Sun -lehden mukaan noin kolme miljoonaa puntaa, eli yli 3,5 miljoonaa euroa. Pariskunta otti yhteiseksi sukunimekseen Peltz Beckham.