Eckerö Linen Hangon-risteilyt jatkuvat – kokeilu oli jättimenestys

Matkailu · Terhi Piiroinen

Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutetut Eckerö Linen Hangon-risteilyt saavat jatkoa ensi kesänä. Eckerö Linen M/S Finlandia risteilee Helsingistä kesäkaupunki Hankoon kahtena lauantaina, 11. kesäkuuta ja 27. elokuuta.

– Viime kesänä lanseeratut Hangon-risteilymme olivat erittäin suosittuja, ja olemme saaneet asiakkailta runsaasti tiedusteluja niiden jatkosta. Olen iloinen, että voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen toteaa.

Hangossa on noin kolme tuntia aikaa tutustua kaupunkiin joko omatoimisesti, opastetun bussikiertoajelun tai opastetun kävelykierroksen muodossa. M/S Finlandia lähtee kello 9:00 Helsingin Länsisatamasta ja saapuu Hankoon kello 15:30. Laiva on Hangossa noin kolme tuntia ennen lähtöään Helsinkiin, jonne saavutaan kello 23:00. Ennen Hankoa laiva käy Tallinnassa, jossa reittimatkustajat poistuvat laivasta.