Erika Vikman kuumassa poseerauksessa: ”Bändin poikien sylissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Erika Vikman on tehnyt viime vuosina kovaa nousua Suomen artistien kärkikaartiin, ja hän onkin jo julkaissut useita hittejä. Taannoin paljastui, että Vikman on mukana seuraavalla Vain elämää -tuotantokaudella, joten hänestä kuullaan vielä paljon.

Nyt Erika esittelee upeaa ulkomuotoaan sosiaalisessa mediassa. Hänet nähdään niukassa asussa poseerauksessa, jossa hän kertoi makaavansa bändinsä poikien sylissä ja odottavansa seuraavaa keikkaa.

Erika Vikman nousi kuuluisuuteen vuoden 2016 tangokuningatarena. Hän on esiintynyt sittemmin lukuisisssa musikaaleissa ja teatteriprojekteissa sekä vaihtanut tyyliään kikkamaiseen vauhdikkaaseen ja pikkutuhmaan poppiin.

Vikmanin tunnetuimpia hittejä ovat Cicciolina, Syntisten pöytä, Tääl on niin kuuma ja Huonoja ideoita. Nainen on noussut otsioihin myös suhteestaan musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsaseen. Pariskunta seurusteli vuosien 2016 ja 2020 välisen ajan.