Youtube-tähti Mmiisas varkauden kohteena Italiassa: ”Mulla ei oo sanoja…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen tubettaja Mmiisas juonsi tänä keväänä Uuden Musiikin Kilpailua yhdessä Paula Vesalan kanssa. Nyt 27-vuotias tähti on otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä hän joutui varkauden kohteeksi Italiassa. Mmiisas avautui tapahtuneesta Instagram-tarinoissaan.

– Mulla ei oo sanoja… Mun puhelin varastettiin Milanon metrossa reissun viimeisenä aamuna. Vika päivä Italiassa meni säätäessä ja säätäessä. Sain suljettua ja tyhjennettyä puhelimen etänä, vaihdoin kaikki salasanat ja suljin tilapäisesti liittymän, Mmiisas kertoi.

Erityisen harmillisen tapauksesta tekee se, ettei Youtube-tähti ollut varmuuskopioinut puhelimen sisältöä. Varkaan mukaan päätyivät tuhannet kuvat, tärkeät muistot, yhteystiedot ja työmuistiinpanot. Mmisas kuitenkin kertoo hankkineensa uuden puhelimen ja toteaa olleensa onnekas, ettei hänelle tapahtunut mitään ryöstötilanteessa.

Sometähti aikoo kertoa lisää tapauksesta seuraavalla videollaan. Mmiisas, oikealta nimeltään Miisa Rotola-Pukkila, aloitti tubettamisen vuonna 2013. Hänen Youtube-kanavallaan on nykyään yli 379 000 seuraajaa.