Hämmästyttävä video: Ikkunasta pudonnut koira jatkoi matkaansa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kerrostaloissa asuvat lemmikinomistajat joutuvat olemaan tarkkana pitäessään ikkunoita ja parvekkeen ovia auki. Riskinä nimittäin on, että liian utelias ja varomaton lemmikki putoaa alas kadulle. Joskus tilanteista voi kuitenkin selvitä säikähdyksellä.

Ranskan Lillessä todistettiin 12. helmikuuta veret seisauttavaa, videolle päätynyttä hetkeä. Siperianhusky putosi kerrostalon toisesta kerroksesta kadulle ohikulkijoiden seuratessa järkyttyneinä. Kuin ihmeen kaupalla koira kuitenkin vaikutti selvinneen tilanteesta ehjin nahoin, ja jatkoi matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Yahoo-sivuston mukaan eläinlääkäri vahvisti koiran selvinneen putoamisesta ilman vammoja. Siperianhuskyn omistajan kerrotaan pyydelleen anteeksi ikkunan jättämistä auki koiran ollessa sisällä.