Näyttelijäkaunotar poseerasi rannalla – lomakuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytäväpeliä-televisiosarjasta kuuluisuuteen noussut Michelle Monaghan on esiintynyt lukuisissa elokuvissa. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia on muun muuassa Kiss Kiss Bang Bang, Rakastunut bestman, Laskettu aika ja The Source Code.

37-vuotias leffatähti paljasti muutama vuosi sitten sairastuneensa ihosyöpään, josta hän kuitenkin toipui ja lopetti samalla tupakanpolton. Nyt hän esittelee upeaa timmiä vartaloaan rantalomalla. Ainakin fyysisesti Michelle näyttää olevan edelleen huippukunnossa.

Michelle Lynn Monaghanin sukujuuret ylettyvät Irlantiin ja Saksaan. Näyttelijätär muutti lukiosta valmistuttuaan Chigagoon opiskelemaan journalismia. Hän rahoitti opintojaan muun muuassa tekemällä mallin töitä Milanissa, Singaporessa, Tokiossa ja Hong Kongissa. Michelle lopetti kuitenkin opiskelunsa kesken, jotta hän pystyi keskittymään näyttelijänuraansa. Tähdellä on Willow Katherine -tytär aviomiehensä kanssa.