Suosikkijuontaja Heikki Paasonen julkaisi perhekuvan – tytär otti ensiaskeleitaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran suomalaisessa televisiossa tehnyt Heikki Paasonen tunnetaan nykyään esimerkiksi The Voice of Finlandin juontajana. Nyt 39-vuotias tähti on esitellyt perheonnea sosiaalisessa mediassa keväisessä kuvassa.

Heikki Paasosen Instagram-yhteiskuvassa nähdään hänen avopuolisonsa Marita ja pariskunnan yhteyinen tytär. Otoksessa lapsi on ottamassa juuri ensiaskeliaan.

– Tänään käveltiin omin jaloin ravintolasta kotiin! Myös vauva käveli hienosti, Paasonen kirjoitti kuvatekstissä koomiseen sävyyn.

Pariskunnan esikoinen syntyi kesällä 2021, ja lapsi on ehtinyt olemaan juontajan mukana jopa television kuvauksissa. Paasonen aloitti uransa tv-juontajana jo 17-vuotiaana Ylen nuortenohjelmissa. Sittemmin hänet on nähty muun muassa Putouksessa, Talent Suomessa ja Mysteerilaulajissa.