Demi Rose säväytti afterskissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Ranskan Courchevelissä viime aikoina lomaillut Demi on nyt suunnannut laskettelukylän afterskin puolelle ja nauttinut illan antimista täysin rinnoin. Hän suuntasi nimittäin juhlimaan erittäin niukassa asussa, joka ei juuri hänen rintojaan peittänyt.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.