Rentoutumista viiden tähden hotellissa – luksuskylpylä Tallinnan kattojen yllä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkustamista on kaivattu. Hemmottelu on ansaittua ja elämästä tulee nauttia. Tallinna on oiva kohde suomalaisille, jotka kaipaavat luksusta lyhyen matkan päässä.

Jos sinulla on aikaa yhden päivän mittaiseen minilomaan, kannattaa suunnata Tallinnaan. Oikea osoite on Tallinnan Swissôtel ja sen Pürovel Spa & Sport, jossa voit helliä niin saunoissa ja altaissa kuin hoidoissakin. Lisäpisteitä kokemukseen tuovat spasta avautuvat maisemat, joiden keskelle hurautetaan hissillä.

– Mikä voisi olla sen elämyksellisempää kuin nauttia samanaikaisesti kuumakivihieronnasta ja näkymästä yli Tallinnan vanhan kaupungin?, Visit Estonia kysyy.

Yöpyminen Swissôtelissa merkitsee silkkaa luksusta. Viiden tähden hotellin vuoteessa nukut täyden kympin unet. Aamiainen on monipuolinen ja huippuluokan palvelu tekee hotellista sopivan kohteen ylellisyyttä janoaville rakastavaisille.