Mies ei saanut töitä aikuisviihdekaupasta – sitten varasti suihinottolaitteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun aiot varastaa tuotteita aikuisten lelukaupasta, on parasta välttää llikkeitä, joihin hait äskettäin työntekijäksi. Jacob McFarland -niminen mies kävi hiljattain varastamassa intiimivälineitä Adult World -kaupasta Pohjois-Walesista, Philadelphian esikaupunkialueelta. Hän jäi nopesti kiinni, koska haki samaan liikkeeseen aiemmin töihin ja myyjä tunnisti hänet.

The Smoking Gunin mukaan McFarlandin epäillään varastaneen 350 dollarin arvosta tavaroita yrityksestä ja uhanneen sen jälkeen puukottaa virkailijaa, joka yritti pysäyttää hänet. Roisto vei 95,99 dollarin arvoisen Fleshlight-laitteen ja 250 dollarin arvoisen Autoblow A.I -suihinottolaitteen.

Poliisit löysivät 29-vuotiaan McFarlandin nopeasti hotellista, joka sijaitsi kivenheiton päässä Adult Worldista. Hänet pidätettiin ja kuljetettiin Montgomeryn piirikunnan vankilaan 5.000 dollarin takuita vastaan. Oikeudenkäyntitietojen mukaan McFarlandilla oli samaan aikaan vireillä useita muitakin rikosasioita.