Maailman kaunein tyttö on nykyisin upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisitoista vuotta sitten kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin ja kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti toisen kauneuskilpailun, kun 21-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi.

Nykyisin mallina ammatikseen poseeraava nuori nainen on saanut sosiaalisessa mediassa suuren suosion ja hänellä riittää vientiä mainoskampanjoissa. Nyt hänet nähdään kameran edessä Monacossa ikuistetuissa kuvissa.

Thylane Blondeaun takana maailman kauneimpien listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Blondeau sijoittui listalla toiseksi. Thylane on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.