Taikurin maailmanennätys – pakeni pakkopaidasta 300 kertaa kahdeksassa tunnissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Houdinin vakiotemppuihinkin lukeutunut pakkopaidasta vapautuminen hämmästyttää vuodesta toiseen yleisöä taikureiden ja kahlekuninkaiden esityksissä. Nyt eräs yhdysvaltalainen illusionisti on rikkonut pakkopaitatemppuun liittyvän hurjan ennätyksen.

Jackson Rayne nousi taannoin lavalle Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevassa Wild Adventures -huvipuistossa. Hän vapautui pakkopaidasta kahdeksan tunnin aikana jopa 300 kertaa.

Rayne halusi rikkoa aikaisemman ennätyksen, jonka brittiläinen James Peters suoritti vuonna 2003 vapauduttuaan pakkopaikasta 193 kertaa kahdeksassa tunnissa. Rayne kertoo aloittaneensa taikurin uransa 11-vuotiaana. Ensimmäisen pakkopaitansa hän sai joululahjaksi 17-vuotiaana.