James Franco kärsi seksiriippuvuudesta – ei ymmärtänyt tekojensa vakavuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisi naista syytti näyttelijä James Francoa seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä vuonna 2018. Hän oli harrastanut sänkypuuhia johtamansa näyttelijäkoulun opiskelijoiden kanssa. Mies maksoi naisille sittemmin peräti 2,2 miljoona dollaria korvauksia.

James Franco oli maanitellut opiskelijoita rohkeisiin alastonkohtauksiin. Nyt Franco on paljastanut, että hän kärsii seksiriippuvuudesta. Kyse oli jatkumoa alkoholiriippuvuudesta, eikä mies kertomansa mukaan ymmärtänyt tehneensä väärin. Viime aikoina hän on yrittänyt parantaa tapojaan.

– Luulin aktien tapahtuneen yhteisymmärryksessä ja ajattelin sen olleen ihan okei. En ollut silloin selväpäinen, mies kommentoi vuoden 2018 tapahtumia SiriusXM-raadiokanavalle.