Kuningatar Elisabet täytti 96 vuotta – brittihovi julkaisi virallisen syntymäpäiväkuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin kuningatar Elisabet on saavuttanut jo 96 vuoden iän. Brittihovissa juhlittiin vuonna 1952 hallitsijaksi nousseen kuningattaren syntymäpäivää torstaina 21. huhtikuuta.

Hovin sosiaalisen median tileillä julkaistiin merkkipäivän kunniaksi Elisabetin virallinen syntymäpäiväkuva. Otoksessa vihreään takkiin pukeutunut kuningatar seisoo kahden valkoisen hevosensa, Bybeck Katien ja Bybeck Nightingalen välissä. Elisabet tunnetaan innokkaana hevosharrastajana.

Elisabet matkusti keskiviikkona helikopterin kyydissä Windsorin linnasta Norfolkissa sijaitsevaan Sandringhamin kartanoon. People-lehden mukaan kuningatar juhlistaa syntymäpäiviään maaseudun rauhassa sijaitsevassa kartanossa yksityisesti. Terveysongelmista kärsinyt kuningatar esiintyi viimeksi julkisuudessa maaliskuussa.