Kylie Jennerin rusketus suuttutti – syytettiin kulttuurin omimisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkamogulina ja realitytähtenä tunnetun Kylie Jennerin ympärilleen rakentama imperiumi tuottaa hänelle valtavia summia rahaa. Samalla Kylie on joutunut toistuvasti syytöksiin kulttuurin omimisesta. Milloin kampauksensa tai meikkaustyylinsä vuoksi.

Taannoin hän poseerasi Instagramin tarinoissa julkaistuissa kuvissa mielensäpahoittajien mukaan liian ruskettuneena. Ihmiset arvostelivat naisen ihonväriä sosiaalisessa mediassa. Kylie näytti kuvissa ainoastaan päivettyneeltä.

Moni ihmettelee, jos ihonväri ei ole ongelma, miksi siitä tehdään väkisin ongelma? Huhtikuun alussa Kylie ja Kendall poseerasivat yhdessä niukoissa asuissa, mutta tuolla kerralla kumpikaan siskoksista ei ollut tiedostavien piirien mielestä liian ruskettunut.