Claudia Romani esitteli kurvikkaan ystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, joten yhteydet Suomeen ovat olleet ainakin aiemmin kohdallaan.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä kurvitar on nyt julkaissut oman kuvansa sijaan kuvan ystävästään Nicolesta. Muodokas kaunotar istuskelee kuvassa uima-altaan reunalla ja hänen takamuksensa varastaa vääjäämättä kuvassa päähuomion.

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin taannoin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Nyt kurvitar on poseerannut kotikaupungissaan. Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.