Itsensäpaljastaja? Lottie Moss avasi paitansa kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista.

Nyt Lottie on yllättänyt vilauttelemalla vartaloaan autoilijoille kadulla. Hänellä oli paitansa alla kauniit vaaleanpunaiset alusvaatteet. Moss ei paljastellut ensimmäistä kertaa, sillä hän on poseerannut viime aikoina jopa alastomana.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.