Krista Kosonen odottaa toista lastaan – esitteli raskausvatsaansa somekuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälistäkin uraa tehneet näyttelijä Krista Kosonen ja hänen ohjaajapuolisonsa Antti J. Jokinen odottavat toista lasta. Raskaus on jo edennyt pitkälle, kuten näyttelijän tuoreesta somekuvasta ilmenee.

Krista Kosonen julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa hän esittelee raskausvatsaansa ikkunaa vasten. Tähti ei avannut otoksen taustoja tarkemmin, mutta merkitsi sen sijainniksi Tukholman. Kuva keräsi alle vuorokaudessa tuhansia tykkäyksiä ja valtavasti ihastuneita kommentteja.

Lapsen on määrä syntyä tämän kesän tienoilla. Vuonna 2018 naimisiin menneet tähdet eivät kuitenkaan ole kertoneet julkisuuteen tarkempaa laskettua aikaa. Tänä vuonna kansainvälisessä scifisarjassa The Swarm nähtävällä Kososella ja viimeksi vuonna 2020 ilmestyneen Helene-elokuvan ohjanneella Jokisella on ennestään kuusivuotias tytär Selma.