Nyt on kuuma poseeraus! Rita Ora biksuissa laavavirran päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Tänä syksynä hänet nimettiin vuosisadan toistaiseksi soitetuimmaksi naisartistiksi. Sen lisäksi hän poseeraa sosiaalisessa mediassa usein upeissa kuvissa.

Tällä kertaa Rita on poseerannut poikkeuksellisessa paikassa, sillä hänet nähdään somessa seisomassa biksuissa jäähtyneen laavavirran päällä. Kurvikas poptähti ei kerro miksi hän poseerasi juuri tuolla paikalla.

Taannoin Rita Ora kiinnitettiin yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista, joten hän vietti korona-ajoista merkittävän osan kengurumaassa kuvaten. Mallinmitat helposti täyttävä Rita voisi koska tahansa jättää musiikkialan ja ryhtyä täysipäiväiseksi malliksi, jos haluaisi niin tehdä.