Jessica Alves lopetti kauneusleikkaukset – keksi toisen tavan kohentaa ulkonäköään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen.

Hän aloitti kuntosaliharrastuksen puoli vuotta sitten ja on kertomansa mukaan koukussa siihen. Hän nauttii liikunnasta ja lihaskuntoharjoittelusta. Naisen koko olemuksesta huomaa myös sen, että hän on hoitanut mielenterveyttään psykologin vastaanotolla säännöllisesti käymällä. Yleensä kun mieli voi hyvin, näkyy se myös kehon hyvinvoinnissa.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.