Entinen lapsitähti sai vapautensa takaisin – aloitti musiikinteon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien Hollywood-tähti Amanda Bynesin syöksykierre alkoi, kun hän oli kirjoitellut erikoisia twiittejä nettiin ja yritti lopulta sytyttää naapurinsa pihatien tuleen. Taustalla oli runsaasti päihteiden käyttöä. Hän joutui tahdonvastaiseen hoitoon vuonna 2013. Nyt hän on vapautunut vanhempiensa holhouksesta 35-vuotiaana.

Nyt Amanda Bynes ja hänen kihlattunsa Paul Michael ovat julkaisseet kaksi rap-kappaletta. Yhteisvoimin toteutetut tuotokset ovat nimeltään Diamonds ja Fairfax. Molemmissa kappaleissa riimitellään leveästä elämäntyylistä.

Amanda Bynes oli vielä 2010-luvulle tultaessa lupaava nuori näyttelijä, mutta sitten tähti alkoi kärsiä vakavista mielenterveys- ja päihdeongelmista. Nickelodeon-kanavan sarjoissa ja Easy A -elokuvassa nähty nainen tapasi miehensä vieroitushoidossa. He menivät nopeasti kihloihin. Parisuhde oli taannoin hetken tauolla, mutta voi jälleen ilmeisen hyvin.