Tubeconin sivu kaatui yleisöryntäyksen vuoksi – parhaiden tubettajien äänestys alkoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-kulttuurin ja somevaikuttamisen erikoistapahtuma Tubecon on kasvanut vuosi vuodelta. Tänä vuonna perinteisen Tubeconin lisäksi järjestetään myös Suomen vaikuttaja-alan Tubecon Awards -gaala. Palkinnot jaetaan Vantaan Heurekassa 13. toukokuuta.

Tubecon Awards -ehdokkaiden äänestys alkoi 25. huhtikuuta. Tämä aiheutti niin suuren yleisöryntäyksen Tubeconin sivuille, että ne kaatuivat väliaikaisesti.

– Teitä äänestäjiä on ollut niin valtava määrä, että järjestelmää korjattiin eilen tovi kestämään tuhansien äänestäjien yhtäaikaista kirjautumista. Nyt kaikki kunnossa ja äänestämään pääsee jälleen, Tubecon tiedotti.

Tubecon Awardsin palkintokategorioihin kuuluvat muun muassa vuoden musiikki, urheilu, vastuullisuus, ruoka, hyvinvointi, kauneus ja huumori. Ehdokkaina on perinteisessä mediassakin tunnettuja nimiä, kuten Veronica Verho, Mmiisas ja Sara Parikka. Tuomaristossa istuvat puolestaan Tubeconin perustajiin kuuluva Pauli Aalto-Setälä, hiphop-tähti Elastinen, sisällöntuotannon ammattilainen Elise Pietarila luova johtaja Eka Ruola ja Vantaan elinkeinojohtaja Kimmo Viljama.