Ashley Graham esitteli vatsamakkaroitaan ylpeänä – hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Ashley Graham synnytti terveet kaksospojat alkuvuodesta. Graham on avoimesti kertonut raskauden ja äitiyden muuttaneen hänen kehoaan ja ajatusmaailmaansa. Nainen on toistuvasti painottanut seuraajilleen, että sellaista asiaa ei ole olemassakaan kuin ”täydellinen vartalo”.

Jos joku ei hyväksy toisen vartaloa, on se mielipiteen omistavan ihmisen ongelma – eikä suinkaan vartalon kantajan vika. Tätä mieltä on myös huippumalli Ashley Graham, joka on esitellyt estoitta vatsansa ylimääräistä ihoa, raskausarpia ja muotoja. Hän on saanut järisyttävän määrän kiitosta ja kunniaa äitivartalon ylistämisestä ilman keinotekoisia filttereitä tai esittämistä siitä, kuinka nopeasti on palautunut ihmislapsen synnytyksistä.

– Hei uusi vatsani. Olemme käyneet paljon läpi, Graham kirjoittaa.

Kaksospoikien lisäksi hänellä on kaksivuotias poika aviomiehensä Justin Ervinin kanssa.