Todistaja: Johnny Deppin sängystä löytynyt uloste oli Amber Heardin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Johnny Depp on yrittänyt puhdistaa mainettaan nostamalla kunnianloukkauksesta oikeusjutun entistä puolisoaan Amber Heardia vastaan. Nainen on aiemmin syyttänyt Johnny Deppiä lähisuhdeväkivallasta. Nyt näyttää siltä, että hän on itsekin syyllistynyt kyseenalaisiin toimiin parisuhteen aikana.

Yksi teko koskee pariskunnan sängystä löytynyttä ulostetta. Taloudenhoitaja löysi kakkapökäleen Johnny Deppin sängyn puolelta. Depp arvasi heti asialla olleen hänen rakas ex-vaimonsa Amber Heard. Uloste oli tarkoitettu pilaksi hirvittävän riidan päätteeksi.

Heard tunnusti myöhemmin asian turvahenkilökuntaan kuuluneelle Starling Jenkinsille. Tunnustus sai äsken vahvistuksen oikeudessa, kun Jenkins todisti asiasta oikeudessa. Heard yritti myöhemmin vierittää asiaa koiriensa syyksi. Depp sanoi, että asui samojen koirien kanssa ja keräsi niiden kakkoja, joten hän pystyi heti sanomaan ettei sängyssä ollut uloste tullut pienestä koirasta.

Kakasta otettiin valokuva, jonka nähtyään Depp purskahti nauruun. Näyttelijä kuvaili koko episodia sekopäiseksi, että ei kyennyt tekemään muuta kuin nauraa asialle, Insider uutisoi.