Kreikka yhä suomalaisten suosikkikohde – myös kesällä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkatoimiston mukaan suomalaiset innostuivat varaamaan lomamatkoja pääsiäisen jälkeen. Tällä hetkellä lomia myydään eniten kesän suosituimmille lomaviikoille ja erityisesti Välimerelle. Kreikka on kesän ykkönen.

Rodos, Kreeta sekä Pargan alue Kreikan mantereella ovat listan kärjessä, mutta myös Kreikan pienempien saarten suosio kasvaa. Etenkin Kykladit kiinnostavat tänä vuonna, ja näyttääkin siltä, että vuodesta 2022 tulee vuosi, jolloin Kreikan saarihyppelyt tekevät paluun.

– Turvallisuus on edelleen tärkeää, ja sen vuoksi valmismatka ja tuttu klassikkokohde ovat monelle se mieluisin tapa lomailla juuri nyt, sanoo Apollomatkojen Satu Kontulainen.

Lomakohteiden Top 5 kesä 2022:

1. Rodos

2. Kreeta

3. Pargan alue

4. Makarskan riviera

5. Kykladien saaristo